onsdag

Ska börja med att säga att mina föräldrar är bäst i världen! Tack för all hjälp!! Och för att ni står ut med mig, trots mina dåliga dagar! Ska bli gladare, jag lovar =) Love La Familia
 
Onsdag idag, och mer än halva veckan passerad. Bara två tidiga mornar kvar. Idag så har jag hjälp Camilla med att installera en skrivare till deras dator. Nu funkar det fint både att skriva ut och scanna.
Hugo lekte med Thea och det var uppskattat, han har pratat mycket om henne nu i kväll. Dom hoppade på stora studsmattan och det var tydligen väldigt roligt! Hugo ville verkligen inte gå därifrån när vi skulle åka hem, haha =)
Får kanske snika oss dit en annan dag så han får hoppa lite mer. =)
Efter det åkte jag hem till mor och far en sväng. Där var även Sara och Mikael. Sara berättade att hon äntligen fixat födelsedagspresent till mig, jag fyllde ju bara för tre månader sen =) Blev helt nyfiken på den, men hon sa att den inte var helt klar så kommer bli tvungen att vänta ytterligare några dagar!!!
Men jag köpte ingen present till Sara när hon fyllde i mars eftersom jag inte fått nåt av henne, men nu när hon väl fått tummen ur så får ju jag också få det!! Får ta en kik på marknaden och kolla läget på massa roliga internetaffärer.

Igår så var Anders här och hälsade på Hugo. Vi var ner till Snörrum och lekte en sväng.
Annars har det inte hänt så mycket.
Gläder mig åt marknan till lördag. Får se om man kan göra några fynd. Om inte, så är det bara trevligt att gå där och träffa alla gamla vänner man inte sett på länge =)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Håller på med en superbra bok nu, "PS: I love you". Snart utläst, och då ska jag läsa Twilight. Är ju en av dom bästa filmer jag sett så har stora förhoppningar på boken. Syster lovade att boken  var minst lika bra som filmen, om inte bättre för den innehöll ju mer än vad som hände i filmen.

Natti natt!


söndag

Japp, redan söndag, och imorgon är det jobb igen.
Idag har det varit en fin vår dag, om än lite blåsig.
Fikade idag med Angelica, Charlott, Carina, Daniel och barnen. Angelica bakade en supgergod paj med blåbär och hallon. Mums =) Sen blev det en promenad ner till Ed.
Efter det så grillade jag och Charlott kött och åt färskpotatis till, det var jättegott =)
Hugo tog en tidig natt och somnade redan innan halv åtta. Det är tidigt för att vara han, men det var bra, för då är han nog pigg imorgon när vi ska till dagis.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Igår så var jag hos mamma halva dagen, hugo körde runt på sin motorcykel ute i trädgården. Och så var han väldigt nyfiken på åkgräsklipparen och ville att morfar skulle köra den, men det får vänta till gräset har växt lite. Men då lovade dom att Hugo skulle få åka med på den, så det ser han nog fram emot =)
Så fick Hugo nya vårskor av mormor också i påskpresent, Tack mormor för dom! Hugo gillar dom jättemycket och varje gång jag säger att vi ska gå ut så säger han att "ja, med dom nya skorna" =) Så han kommer väl berätta för alla på dagis imorgon att han har fått nya skor! =)

Nu ska jag förebereda lite matsäck till jobbet och sen blir det nog en tidig säng för mig också.
Natti natt


 


Påsk

God kväll!

Nu är snart påsken förbi för i år också. Den har varit lugn, har varit förkyld så inte haft lust på nåt större. Får väl hitta på nåt skoj på marknan istället =)

Nyss storstädade jag på Hugos rum och rensade lite och sorterade i hans leksaker. Så nu är det fint där tills han kommer hem imorgon. Men tyvärr så tar det väl högst 30 minuter med han  hemma så ser det likadant ut igen =) Men men, sånt får man ju leva med när man har barn. Tycker om han massa ändå!! Min lille Byggare Bob



Nu ska jag nana kudden. Natti natt!


RSS 2.0