28/4-08 Marknad

Hallå!

Ja, nu så var marknaden avklarad för den här gången också! Jag gick med Anders och Hugo. Köpte lite grann för en gångs skull. Massa strumpor, en par byxor, leksaker & kläder till Hugo & en bok.
Sen åkte Anders hem, och Hugo med honom.
Då blev det först förfest hos Regina. Justus bjöd på en farlig shot, den smakade ingenting! Bara god lakrits!
Sen drog vi ner till hotellet! Jösses va mycket folk det var! Hur trångt som helst, men var trevligt ändå,och träffa en del trevligt folk =)
När hotellet stängde blev det mat på kiosken! Konstigt att mat alltid smakar så gott  när man är full!!
Nu är det ett halvår till nästa marknad!

Nä, nu måste jag lägga mig om jag ska orka jobba imorgon!
Natti natt!


20/4-08 Hugo sjuk

 image8
Hugo har både feber och magsjuka! Febern kan i och för sig komma av vaccinations-sprutan han tog för en dryg vecka sen. Men det går magsjuka på dagis, så e nog det hugo åkt på nu...  Så blir till att VABa imorgon. Hoppas det bara är en dag, högst två. Men det ger sig ju. Sjukdomar kan vi inte hjälpa att vi åker på...


20/4-08...då klockan e efter 12 på natten.

Hej!!

Japp, fick ju skriva 20:e eftersom det blev det för 11 minuter sen.
Den här helgen har varit en slappar-helg.
Igår så var jag och hugo bara hemma hela kvällen. Bakade hemmagjord pizza och mumsade på framför tv.n. Försökte hålla hugo vaken och pigg längre än vecko-kvällar, i hopp om att få en sovmorgon! Men hugo var jättetrött och till slut gick han själv in till sängenfrivilligt. Så fick ju lägga han. Så där sket sig ju den sovmorgonen, halv 8 vaknade hugo i morse. Blä! Var super-mega-trött och lyfte bara över han till min säng i hopp om att han skulle somna om, men icke. Han låg där och tjatade och sjöng och hade sig, men jag lyckades i alla fall slumra till korta stunder. En och en halv timme senare hade hugo tröttnat alldeles för mycket på att vara vaken själv, så fick gå upp med han och göra välling och så. Vid 10 åkte vi till mamma, och halv 11 hämtade Carola mig så åkte vi till Bloms en sväng. Hitta inget, bara ett par strumpor till hugo och en påse godis.
   Sen kom Anders och hälsade på en sväng, vi var till lekparken och en fika på kiosken och så.
Och sen var jag varit hos mamma hela kvällen och kollat körslaget och sing-a-long.

På jobbet rullar det på. Det går bättre och bättre dag för dag, som nån så fint sjöng.=) Tar samtal och gör så gott jag kan! och än så länge har det räckt, men frågar ju mina "bås-grannar" ofta, men såna är vi allihopa, och alla är jättehjälpsamma! Vi sitter ju i samma sits allihop och alla är lika nya.

image7

Det här är Hugos absoluta favoritlåt just nu! Han tvingar mig att sjunga den hundrafemtio gånger om dagen!


Nu ska jag nog försöka ta mig lite sömn, har gett upp hoppet om sovmornar så... =)


Natti!


15/4-08

Hej!

Ja, jag vet, jag e för dålig på att skriva här... men glömmer bort det hela tiden! Ska försöka ta mig i kragen och skriva en rad lite oftare!

Men finns inte så mycket att förtälja heller egentligen... Helgen var lugn. I fredags var jag, Angelica & Martina ute och Jessica och åt pizza och kollade på tv. Såg på så ska det låta, söt-magnus Bäcklund var ju med,men han såg inte alls så söt nu längre, han hade ju långt här och töntig scarf!!!
   Och i lördags var jag chaufför åt Carola, Angelica & Ämma. Vi var till Mellerud, Björn Rosenström var där. Var massa massa massa folk ute. Var världens kö för att gå in, så det var ingen som ens funderade på det utav oss i bilen. När vi kom tillbaka till Ed var vi ner till Gamla Real en sväng.

Nu ska vi vara färdigutbildade på jobbet! Flyttade ut min dator i supporten idag, och ska om allt går enligt planerna börja ta egna samtal imorgon!!  Hu.... Nervöst e det! Men förr eller senare ska jag ju ut i supporten ändå, så lika bra att ta tjuren vid hornen!! Tur att det finns hold-knappar! OCh hjälpsamma kollegor!!


Nu ska jag sova så jag e pigg till mitt första samtal imorgon!!

GODNATT!!


6/4-08 Helgen

Hejsan!!

Igår, lördag, var jag, Hugo, Angelica, Teddy & Olivia iväg till Havets hus. Det var en trevlig utflykt.Kändes som det var jag och Angelica som tyckte fiskarna var spännande mest! Men tror allt kidsen hade kul också. Hugo var lite impad på stora fiskar och sa "ooooojjjjjjj" flera gånger =)

Och sen på kvällen så åt jag och Anna-lena pizza och hängde i soffan framför tv.n.
 
Idag har jag och Hugo + mina föräldrar hos farmor och firade hennes 79 års dag. Men efter två timmar bara så var Hugo helt trött och bara kinkade och surade så då åkte vi hem och då somnade han kloss i bilen.

Annars har jag inte så mycket nytt att berätta direkt... Håller fortfarande på med upplärning på Sykes, det e tre veckor kvar. Men första gruppen kommer gå live för första gången imorgon. Spännande och se om allt klaffar nu=)

Ha det gôtt, hej!


RSS 2.0