sjuk

känns som jag ska dö....
Näsan rinner som en kran, huvudet och halsen värker och känns som dom är dubbelt så stora som normalt. För att inte tala om mandlarna, dom är ju som meloner!
Axlar och nacke har värkt nåt bedrövligt idag också. Kan det börja göra det av en förkylning? Jag klarade knappt byta blöja på Hugo förut när han låg i sängen för fick nästan inte upp armarna så långt.
Ja, jag vet, det är inte fint att gnälla såhär, men känner att jag måste. Och vem vet, jag kanske blir något friskare av det också?
Jag är nog som han i reklamen "Ni tjejer snackar om att föda barn..."
Hugo han är ju superförkyld han också, hans näsa rinner nästan mer än min.
Känns inte bra att vara sjuk och ligga inne och titta ut på det vackra vädret. Hugo står och tittar längtande i fönstren han också, men vill inte att han går ut när han är så förkyld.
Får hoppas vi snart blir bra och att vädret är lika fint då.

Nu ska jag kolla klart reprisen på "så ska det låta" (kärringvarning på mig jag vet) och sen bädda ner mig i sängen.

Natti natt!

Helgen

Ja,  nu är snart denna helgen förbi också. Tycker helgen borde vara fler dagar och arbetsveckan lite färre...
Men men, får väl se fram emot semestern...

I fredags så var vi i Uddevalla och överlämnade Hugo och handlade dop-present. Åt också god middag på Briggen.
När vi kom hem så kom Gicka och Daniel och hälsade på, och dom hade med sig underbara bakelser! Du är för duktig på att baka Angelica! :)
Vi satt och tjata hela kvällen och hade trevligt! Var meningen att vi skulle ha spelat kort, men hade visst så mycket annat att prata om så kortspelet hanns inte med :)

Igår så var vi på dop för Tilda. Efteråt var det lunch i Sockenstugan. Det bjöds på kallskuret och potatissallad och sen tårta, gott gott :)
Efter dopet tog jag och Kenneth en tur till Halden. Fick mig ett par nya vårskor :)
När vi kom tillbaka till vackra Ed tog vi en kaffe med Charlott på Tjuren och på kvällen så åkte vi + Charlott till Park i Strömstad och åt en nice pizza. Dom pizzorna är inte fel alltså!
När vi kom hem så satt vi på filmen "Old dogs" men höll båda på att somna i soffan, så vi får fortsätta se den idag, men hittills är den rätt bra.

Men behöver lite mer filmtips! Vill se en riktigt riktigt bra film, det var länge sen!
Har ni nåt bra tips, gammal som ny, så kommentera!

Hej svejs - grus och gnejs!

RSS 2.0