26/7-08 Sol och bad

Hej hej!

Nu var det så där länge sen jag skrev igen...
Men det är ju så härligt väder så man har ju inte tid att sitta här framför datorn!!

Idag var jag och Angelica och våra söner i Bengtsfors lekpark. Det var väldigt trevligt. Vi fikade och lekte. Kidsen badade i en lite pool som var det. Dom såg att trivas och ha det väldigt kul!
Sen åkte vi 4 + Daniel och badade i Lytjärnet (heter det så??) Det var så gott i vattnet men förbannat va klägg och äckliga insekter det var!! Fick nästan lite panik ibland! Men Hugo verkade inte besväras av några flugor, han bara badade och skvätte och lekte, såg ut att trivas som fisken i vattnet =) Han ville absolut inte gå med när vi skulle hem! Så fick lova han att det skulle bli fler turer dit!
Sen här i kväll så har Carola varit här och vi har grillat korv och köttbullar, det var mumsigt!

Annars är det väl inte jättemycket som har hänt sen sist.... *tänker*

Jo, på jobbet har jag blivit senior L1 som det heter. Det betyder att jag är teamleader för en grupp på jobbet. Det var kul att man fick det förtroendet av supervisor.


Förra söndagen var jag och några till på Rix FM festival på fallens dagar i trollhättan. Vi såg Sibel, Nordman, Starpilots, Vincent, Anders Johansson, Patrik Isaksson, Sonja Aldén och bäst av allt - Takida!!
Sibel var också jättebra och Sonja också!


Nu tror jag att det blir sängen här!


Bye Bye Äppelpaj!


7/7-08 Norrköping

Hejsan!!

I helgen har man varit i Norrköping. På lördagen var vi på Kolmårdens djurpark. Det var jättekul, jag är som alla ungar - älskar djurparker! Dom har ju även Bamses värld där, det tyckte hugo var väldigt spännande.  Folk utklädda till Bamse, Lille Skutt och Vargen hade en danstävling och Bamse vann, sen gick dom runt och pratade med barnen. Hugo var väldigt blyg men tyckte nog det var väldigt kul för han pratar fortfarande om "Banse", "kutt" och  "vaje" =)
Annars var ju delfinshowen häftig, aporna skoj, tigrarna fina och elefanterna mäktiga.  Diggar elefanter jättemycket, dom är ståtliga och väldigt maffiga tycker jag.
Det var bra väder för det var inte så varmt, det var molnigt hela dagen och regnet hängde i luften  och när vi gick mot utgången kom det några droppar men blev inte så allvarligt.
Så åkte vi i safariparken. Det är också väldigt spännande, att se alla djuren utan stängsel emellan.
I björnarnas och vargarnas del så var det e traktor som körde runt och björn och varg trodde nog det var mat med den för dom sprang efter den hela tiden, så dom fick man ju se på riktigt nära håll. Och i lejonens del hade det precis varit matning så dom låg precis bredvid vägen och åt =)

Har fått väldigt ont i mitt ben till följd av min dåliga häl =(  Det värker på ovansidan foten och upp i vaden nu, så måste nog ringa till vårdcentralen imorgon och få tid så jag kan få remiss till NÄL för antingen tömning eller operation. Gör vi en tömning till så går det ju ett tag till, men vill jag bli kvitt det för alltid så måstes det till en operation. Men då måste man tydligen ha gips om foten i 6 veckor, vilket ju e lite trögt men får ju vara värt det. Får höra vad dom säger hos doktor. Tömt den har jag ju gjort förut. Två gånger. Första gången höll det väl ungefär 1-1½ år ungefär. Andra gången var för typ 4 år sen tror jag, och då har det ju gått bra ända till nu. Har bara gjort ont lite då och då men aldrig suttit i länge. Men nu har jag ju haft värk i typ två veckor och nu när det börjar dra sig upp i benet också så kommer jag nog inte undan längre...

Jag har semester nu! Det är gott. Hoppas det kan bli lite vackert väder också bara så man kan få bada och sola och sånt som man ska göra på semesterna!!

God natt!!

RSS 2.0