25/2-08 På BVC

Hej hej!

Idag har jag städat borta på kontoret, hade inte gjort det på två veckor så det var dags. Men har faktiskt giltiga skäl, var ju faktiskt varit magsjuk sist och så. Men i alla fall, då låg det en död mus under skrivbordet!!!  Fy farao!! Men min mamma var stark, hon tog ut den med hjälp av några kartongbitar. Men hur har den kommit in där!!???!?! Blä!

Jag ringde BVC idag för att få en tid så någon kunde kolla på Hugos eksem på kinderna som aldrig blir bra. Jag fick en tid hos Laila kl.13.50 imorgon. Men när jag var hos Angelica efter städningen så ringde Hugos sköterska på BVC, Gunilla, då hade hon fått ett återbud så vi fick komma direkt.
Hon skrev ut en starkare kortison-salva som han skulle ha två gånger om dagen i en vecka och sen långsamt trappa ner. Men när jag kom ner till apoteket och skulle hämta ut den, då var den slut där!! Skulle komma in nya imorgon, så får gå dit imorgon och hämta den. Hoppas verkligen att den hjälper, börjar kännas så tröstlöst när det aldrig blir bra. Tycker ju så synd om han också, det kliar ju så, så han går och kliar och river upp det hela tiden.


Så på eftermiddagen kom Carola ner en sväng på kaffe, så vi satt här och tjata och så. Senare på kvällen kom Anders för att hälsa på Hugo.

Nu blir det sängen här! Gonatt!


23/2-08 I Strömstad

Tjabba!! Ja, nu är jag och Hugo i Strömstad tillsammans med mamma och pappa. Vi kom hit igår.
Idag har jag, Hugo och mamma varit på Nordby och handlat lite. Jag köpte inte så mycket, en svart top på HM till mig och en aloe vera-salva till Hugos utslag på apoteket. Och så köpte jag lite billig mat och så bara.
Annars har vi inte gjort mycket här, mest slappat. Men var allt ute på en promenad också, Hugo gick själv nästan hela vägen bort till brevlådorna, det e faktiskt en bra bit.
Så nu ikväll har vi tittat på Melodifestivalen, deltävling 3. Frida och BWO gick vidare till final och Caracola och Therese gick till andra chansen. Gillade mest BWOs och Caracolas låtar.

Nu ska jag glo en stund till på Tvn innan det blir läggdags!

Gonatt!

22/2-08 Fått jobb!

Hej!!

Idag ringde dom från jobb-akuten, jag hade fått jobb på Sykes. Det fanns en plats kvar till starten den 27/2, eller så fick jag välja om jag hellre började den 18:e mars. Jag valde det senare alternativet så det inte blir så kort varsel för dagis och så, och så har jag en månad att relaxa innan man börjar arbeta. Så nu ska jag ta vara på den här månaden.

Om två timmar ska jag och Hugo åka till Strömstad till sommarstugan, vi ska stanna där till söndag. Gott att komma hemifrån lite.
Så nu ska jag packa det sista!

Hej svejs!

21/2-08 billigt på Karlsson

Tjena mors!

Dagen idag då.... lämnade Hugo på dagis. Vid tio kom Angelica och Carre. Vi slappade i soffan till Days. Sen åkte vi till Karlsson, för det var sån rea på kläder,  framför allt barnkläder där. Halva reapriset. Men hitta inte så mycket, köpte en tröja och en fusk-krage till Hugo.
   Till lunch bjöd Angelica på en jättegod kasslergryta med ris. Mums.
Och ikväll var jag, Hugo, Anna-lena & Jerry och tittade på Frank och Dianas lille Hampus. Så liten och så söt!!

I måndags skickade jag mail till Sykes och undrade när man skulle få besked om tjänsten man sökt. Fick svar igår. Dom skrev att alla tjänsterna som skulle börja 27:e februari var tillsatta, men jag var fortfarande intressant för en tjänst som skulle börja den 18:e mars. Dom skulle höra av sig om slutgiltigt besked på fredag, imorgon alltså. Så e lite spänd inför detta, hoppas ju jag får det.
Det får vi se imorgon det!!
Nu ska jag försöka röja lite här och packa lite. Ska åka till stugan i Strömstad imorgon, och då e det gott att komma hem till en städad lägenhet på söndag! Men känner att jag börjar bli lite trött så blir nog lite si och så med städningen!!

Ja, ja, hörs imorgon!! Natti


19/2-08 Stads-tripp

Hej!

Idag medans Hugo var på dagis åkte jag och mamma till Uddevalla. Hon skulle ta tag i present till pappa. Först var vi på Torp, hitta inget... Jo, mamma köpte en ram till ett foto. Sen var vi på ÖoB, inget större där heller, jag köpte lite pasta och nudlar bara =) Efter det var vi inne i city och  sist på Blomsterlandet.  Där köpte mamma en rosa glas-vas och en ljuslykta att hänga i fönstret till mig! Så snäll hon e!! Ska bli mysig med den lyktan.

Sen när vi kom till Ed igen var det dags att gå upp och hämta Hugo på dagis. Han hade gjort en magnet i gips till mig!  Det var en björn som han hade målat helt gul, med en lite grön prick. Jättesöt.
Så gick vi hem och tvättade en tvätt och åt makaroner och köttbullar!

Så åkte vi hem till mamma och lekte ute lite och sen hängde vi en stund inne med.

Det var dagens info.

Heeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj dåååååååååååååå!

18/2-08 Magsjuka... =(

God afton!

Igår drabbades jag av magsjuka, fy bubblan! Klarade inte ens behålla ett glas vatten... Idag har det gått något bättre, men inte bra...
Hugo har varit hos sin pappa i helgen och varit magsjuk där. Han är ok nu, så han får gå till dagis imorgon.
Så finns inte mycket skoj att berätta, har mest legat här och dåsat.
Hoppas bli frisk snart!

Hej då!

16/2 Spelkväll

Hello!

Igår kväll var jag, Angelica & Martina hos Jessica.Vi åt god middag;  klyftpotatis, kyckling och bearnaisås. Sen spelade vi Absolut överens. Det var trevligt, fast att mitt team förlorade båda gångerna!

Idag har jag städat och tvättat hela dagen, tråkigt, men gott när det e klart! Nu väntar jag bara på den sista tvättmaskinen ska bli klar så man kan hänga upp den.

Sen ska jag upp till Carola så blir det väl hotellet sen.

Hej svejs!

14/2 Alla <3 dag

Hejsan hoppsan!

Ja, idag är det alla hjärtans dag. Tack alla goa vänner för alla sms och filmer och allt vad det vart hihi =)

Dagen idag började som så många andra, gå upp vid 8 och gå till dagis vid 9. Sen kom Angelica vid 10. Vi kollade på days och slappade lite. Sen vid lunchtid åkte vi till Willys och handlade och sen hem till Angelica och lagade lunch, pasta med en kyckling-pastasås. Det var gott, blev helt mätt! Sen var det dags för oss att hämta våra söner.
När jag hämtat Hugo åkte vi hem till Carola en sväng, vi tog en promenad ner till konsum.
Efter det gick jag och hugo hem och packade och Anders kom och hämta Hugo. Han ska vara hos sin pappa i helgen. Gott med lite "semester" från han, men saknar han alltid så när han inte e hemma, min lille ängel!!

Sen tog jag mig en tur till mor och far. Där bjöds det på potatissallad och revbensspjäll. Gott gott! Sen vidare till carola igen. Vi slappade på hennes soffa och sen tog vi oss en tur till hennes mamma och pappa. Och innan jag åkte hem för kvällen hann jag med en sväng till Angelica igen också.

Så det har varit ett väldigt spring ut och in i stugorna här idag! Men bättre det än att bara sitta ensam och mögla... Innan jag lägger mig tänkte jag städa undan lite. Ligger ju leksaker och bröte överallt här.. E ingen idé att städa nåt större när Hugo e hemma, jag städar och han drar ut brukar det vara då... Så sant e det ordspråket "Att städa när man fortfarande har småbarn hemma e som att skotta medans det fortfarande snöar!" Det ligger en hel del sanning i det!! Vill så gärna ha en större lägenhet så Hugo kan få ett eget rum att ha all sin bråte i....

Men tills vidare får vi stå här, tur att jag inte e så pedantisk av mig hahaha

Nä, nu ska jag ta ett städartag!!

Gonatt!!!


13/2-08 Lekpark

Tjaloj!!

Rätt menlös dag idag. Gick upp vid 8, gick till dagis och lämnade hugo, han blev ledsen och ville inte alls att jag skulle gå... =( men hade lugnat sig sen. Gick hem igen och låg och slappade på soffan och somnade en stund =)
Så gjorde jag fiskpinnar och mos. Sen var det dags att gå upp och hämta hugo igen. Då satt han och lekte med bilar på dagis. Men följde ändå med snällt och klädde på sig. Och så gick han själv hela vägen hem, duktig kille. Så istället för att gå in hemma gick vi bak till lekparken för det var så härligt väder idag! Gott att vara ute i det, och hugo hade jättekul i lekparken. Åkte rutschkana och gungade, och kastade sand.
Till slut var han så grusig så vi gick hem och badade.
   Sen kom Carola förbi en sväng, hon hade varit hos frisören och färgat håret mörkt, blev jättefint!
Och sen åkte jag och hugo och hälsade på mamma och pappa en sväng.
Så, så händelserika dagar har vi här!!

Hej svejs, grus och gnejs!

12/2-08 föräldrar hemma från Bali

Tjolahopp!

Idag fick Hugo gå till dagis igen. När jag hade lämnat han så kom Therese till mig. Vi slappade i soffan och kollade på TV.Sen lunchade vi på edspizzan innan vi skulle hämta våra barn.
Så släppte Therese av mig på dagiset så gick jag och Hugo hem.
Sen åkte vi hem till mamma och pappa. För dom kom hem från Bali idag. Har ju varit borta i 5 veckor!! Dom var lika bruna som två pepparkakor!!
Och vi fick massa presenter. Jag fick en träskulptur av en mamma med sitt barn, 4 tröjor, ett par shorts och en limpa ciggaretter. Hugo fick ett leksakståg, en trägroda, ett par foppatofflor, ett par sandaler, en jeansjacka, 13 tröjor (!), 4 par shorts och 3 byxor. Så nu ska vi väl klara oss ett tag!
Det var så tråkigt, en av deras väska hade kommit bort. Den kom aldrig när dom stod vid utlämningen... Och i den väskan låg mammas kamera. Så hoppas verkligen den kommer till rätta. Men pappa hade ju sin kamera, så lite kort fick man se!

Idag ringde det en från ett försäkringsbolag. Man skulle få prova deras försäkring gratis i 60 dagar och sen bestämma sig för om man ville fortsätta med den eller inte. Det var en olycksfallsförsäkring, den verkade rätt bra och var inte så dyr heller. Men vi får se sen när jag läst igenom alla pappren dom skulle skicka och så.

Over and out.

10/2-08 städning

Tjabba!!

Idag har jag städat borta på kontoret och umgåtts med Carola.
Hugo är så gott som helt frisk från sin ögoninfektion nu, så på tisdag för han gå till dagis igen.

Och angående melodifestivalen igår då... Herregud hur tänker svenska folket! Tycker det blev helt fel....!
Men det e ju min åsikt. Jag tyckte E-type & the poodles och Velvet skulle gått vidare. De förstnämnda gick ju i alla fall vidare till andra chansen. Alltid något. Ser framemot nästa deltävling nu,

That´s all for now. bye


9/2-08 fast egentligen 10/2 för kl e över 12.

Ang. mitt förra inlägg: skiter i vilket förresten, klarar mig fint ändå! Är inte jag som förlorar på det i längden!!!!


9/2-08...

Arg.Ledsen.Sårad. over and out

7/2-08 billiga ägg!

Hallåy!


Om dagen idag finns inte mycket att säga...

Har mest suttit hemma och degat, förutom en tripp till affären. Köpte 15-pack ägg för 10:-, billigt!

Har precis gått runt lilla lee med anna-lena nu. Det var frisk och gott, och Hugo somnade på promenaden.

Gick bra att flytta över han till sängen. Men blir en tidig morgon imorgon eftersom han somnade så tidigt... Och

plus att han sov nästan 3 timmar middag idag också...!!

Det var allt jag hade att berätta idag, nu ska jag äta nudlar och se om det finns nåt att se på tv.n!!


Bye Bye äppelpaj!


6/2-08 arbetsförmedlingen

Tja!

Idag har det inte hänt speciellt mycket... Hugo vaknade kvart i sju i morse!! Tyckte jag var fruktansvärt onödigt eftersom vi hade sovmorgon idag då inte hugo ska till dagis på grund av sin ögoninfektion...
Jag var sjukt trött så jag lyfte bara över han till min säng och så somnade vi om, så väckte han mig igen 3 timmar senare, kvart i tio. Så då gick vi upp.
   Klockan 13 hade jag tid hos Clary på arbetsförmedlingen. Så innan det hade jag lite saker att fixa. Åkte till kontoret och kopierade arbetsgivarintyg och betyg och sen hem till mamma och tog in posten och skrev ut mitt CV.
Hos Clary gick det bra, trodde hugo skulle vara helt masig där, men han fick några bilar att leka med och några broschyrer att titta i så det gick allt bra. Ska tillbaka i april. Om jag inte fått något jobb innan dess, och det e väl att hoppas på  för mycket. Det svämmar ju inte direkt över av lediga jobb här...
   Så ikväll kom Anders förbi. Vi åt hemgjord pizza.
Nu börjar snart mitt roligaste, "girls of the playboy mansion" på tv.
Over and out!

5/2-08 ögoninfektion

Hejsan!

Så, nu har man skapat sig en blogg.
Dagen idag då, lämnade hugo på dagis, han blev ledsen när jag skulle gå... Men det går ju över sen. Tror han trivs väldigt bra på sitt dagis, men är just bara lite jobbigt på morgonen vid lämningen.
Sen kom angelica hit. Hon var ute och gick. Vi kollade på Days. och sen åkte vi och handlade och sen hem till angelica och lagade ost- och skinksås. Mitt i maten ringer dom från dagis och säger att jag får komma och hämta Hugo för han har fått en ögoninfektion.... Så åker dit. Då är hans ögon helt fulla med grönt klet och ögonvitorna börjar bli rödprängda. Så ringde ner till edsgärdet och fick komma med en gång. Fick recept på en salva. Och så fick jag en kortisonsalva för hans kinder.Det var snällt av Gunilla att ge bort den! Så nu har vi precis kommit hem efter att ha hämtat salvan på apoteket. Hugo får vara hemma från dagis imorgon för infektionen var mycket smittsam. Men jag har en tid på arbetsförmedlingen imorgon... men han får väl följa med dit då!

Så, det var min dag så far...

Adjö korv med brö!


RSS 2.0