Åh, det regnar och regnar...

Vart har sommaren tagit vägen? Bara regn och moln hela tiden!! Kommer hela min semester att vara så här?
Jag har två veckor kvar på semestern nu och hoppas verkligen det blir sol! Jag har haft två semesterveckor med bara regn i princip så nu räcker det!

Saknar min Hugo massa! Han har varit hos sin far i en vecka och kommer hem imorgon. Så ska han vara hos mig en vecka och sen ska han tillbaka till sen far en vecka. Men hoppas denna dagen går fort nu så han snart kommer =)

 

Förra helgen var jag, Hugo, Angelica, Teddy, Daniel, Charlott, Jessica, Isak, Olivia och Johan på Liseberg.  Hade en jättetrevlig dag där trots några regnskurar. Blev ju mest barnkaruseller såklart, men att se barnen ha så kul vägde ju upp att man inte kunde åka bergbanor och sånt =)
Åkte i alla fall flume ride, rabalder, drakbåtarna, kaffekopparna, sagoslottet och några andra båtar som snurrade runt.
Jag och Hugo tittade på Carl-Einar Häckners varité också, jag tyckte den var bra, men Hugo gjorde nog inte det, för han somnade nästan med en gång!!

Igår så var jag chaufför ner till Grebbestad. Var en ganska lugn tur och var hemma relativt tidigt.

Jussi är helt galen här nu, springer fram och tillbaka och sladdar så mattorna flyger här! Vet inte vad som har flugit i henne????



Nä, nu ska jag ta itu med lite städning!

Tjing!


Jussi

Hej!

Ja, nu har jag varit och hämtat min lille kisse, Jussi Tola. Jag hämtade henne i söndags. Supersöt =) Hugo gillar henne massa, han säger att det bara är hans katt! Men jag fick låna den sa han idag, det var ju snällt i alla fall =)

Första semesterveckan av fyra nu, gott! Tråkigt att det fina vädret tog slut samtidigt som jag gick på min semester bara! Men får hoppas solen kommer tillbaka.
Men bra på ett sätt också, har fått gjort massa hemma. Igår bakade jag massa och la i frysen och tvättade flera maskiner. Och i dag har jag storstädat lägenheten och tvättat ytterligare några tvättar.
Sen åt vi middag med Angelica och hennes familj. Vi gjorde ugnstekt falukorv, mums =) Sen hänge vi där lite, så fick jag dåligt samvete för katten så då åkte jag och Hugo hem och tittade till henne, men hon låg ju bara och sov så då gick vi till snörrum och lekte lite i lekparken.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn!

Natti natt

RSS 2.0