25/3-08 Ett bra tag sen...

Hej!

Ja, jag e för dålig... går längre och längre mellan bloggandet! Ska försöka skärpa till mig!!
Men vad har hänt då??? Hm..... Jo, det har varit påsk. Har varit en relativt lugn påsk.
På skärtorsdag firades min syster hemma hos mor &far. På fredag hämtade anders hugo. Så på
kväll var jag uppe hos Carola och kollade "Så ska det låta" och "Let´s dance". Och tony gick till final JAAAA!! Go tony!! 
På påskafton var det påskmidag hos mamma och pappa. Sara och Micke var också där. Sen på kvällen var det utgång, med för-förfest hos Carola, förfest hos Annika och Munter och sen hotellet. Det var helt ok.
På söndag kom Hugo tillbaka, vi hängde hos mamma och pappa. Och igår var jag mest hemma och sen en sväng och hälsade på Angelica och Teddy.

Och idag var jag på Sykes igen. Imorgon börjar den tekniska utbildningen. Ska bli intressant, men är mycket nervös också! Tänk om det visar sig att jag är en helt teknisk idiot och inte fattar nåt!!!! Men det ger sig!

Nu ska jag lägga mig, så man e pigg imorgon när man ska ta in all denna information!!!
GODNATT!


 


18/3-08 Sykes

Hejsan!

Charlotte Perrelli vann melodifestivalen! Det var välförjänt, hon har en riktigt bra låt som känns som den kan ha stor chans i eurovision-finalen sen!

Idag gjorde jag första dagen på Sykes. Det var både nervöst och spännande. Det är 16 st i min grupp, men bara jag från Ed! Men är ju bara introduktion än så länge, det ska det vara imorgon också.och eftersom vi ska vara en norsk support så e vi lediga på torsdag. Så den riktiga utbildningen börjar inte förrän nästa vecka. Gott att vara ledig tors-fre-lör-sön-mån nu, men tror ju man hade uppskattat den ledigheten mer om den hade kommit när man jobbat en månad eller två istället. Men gott med mjukstart också.

I övrigt har det väl inte hänt så mycket... Jo, fick mina filmer jag beställt idag! Alla utom "Solstorm" kom, men den skulle leveraras snarast stod det.
Och igår kom det foton jag skickat för framkallning, det e alltid lika skoj. Det var några gamla rullar som jag hade och ville använda innan dom gick ut, så nu har jag slut på dom, så nu kan jag helhjärtat ägna mig åt digitalkameran!

Men nu ska jag nog gå och sova, eller åtminstone lägga mig och läsa en bok. Håller på med Katarina Mazettis "Tarzans tårar", den e skitkul! Rekommenderas varmt!!

Godnatt!!

13/3-08 Irene Huss

Hallåjsan!

Såg första Irene huss-filmen igår, "tatuerad torso". Vilken bra film! Men så brutalt rå! Såg på den ensam när hugo var på dagis, satt med nerverna på helspänn! Inte bra för nerverna det här. Så idag tvingade jag Carola att se den andra filmen, "Den krossade tanghästen" med mig. Den var bra den också,och inte så rå som den första.
Tredje filmen "Nattrond" kommer 30 april. Såg trailer och den verkar ju jättespooky och hemsk. Men måste ju ses!

Idag kom Anders och hämtade Hugo. Hugo ska vara hos honom i helgen. Känns helt tomt utan han hemma här nu ikväll... Vet inte vad det är med mig, jag brukar inte känna så redan samma dag han åkt, det brukar komma smygande på fredag kväll-natt ungefär... E väl kanske för att jag sett den hemska filmen. Inte för att Hugo är mycket stöd om man är mörkrädd så, men då är man i alla fall inte ensam, och det känns faktiskt tryggare med han i sängen bredvid! Min älskade lille prins...
Tycker han blivit så duktig nu när han börjat på dagis, säger många fler ord nu. Dom senaste är traktor, tåg, borta, sluta, tv,  Och så har han bytt ut titta mot se istället... undrar varför. Och så pratar han mycket om olika folk, nämner morfar, Sara, Teddy och Cissi mycket.

Väntar jättemycket på filmerna jag beställt också! Vill att dom ska komma imorgon så jag har dom i helgen! Hoppas! Är jättesugen på att se köping-filmen och solstorm!!

Det var allt jag hade att berätta om idag!

Godnatt!

image5image6


12/3-08 onsdag redan...

Hallå!

Så vart det onsdag redan, jösses va veckorna går fort! Denna vecka har jag inte gjort nåt större.... idag har jag hängt med carola mest. Vi var på Martinas skor, och där hittade jag ett par skor jag blev lite kär i!! och det var halva priset på dom också!! Men jag får inte pengar förrän om en vecka, så hopppas hopppas hoppas dom e kvar då!

Har beställt lite filmer från homeenter.com Köpte Melodifestivalen 2007 på DVD, Disturbia, En annan del av köping, Solstorm & den gamla serien Snoken!!
Jag hade två filmer gratis, så det blev ju inte så dyrt heller. Tycker dom borde komma snart, det brukar inte ta många dagar!


Inte långt till jag börjar jobba nu. Börjar nästa tisdag. Börjar bli lite nervös, men det e lite spännande också!


Hugo har blivit riktigt duktig på alla rörelserna till "imse vimse spindel nu". det är hans favoritsång och man måste sjunga den HELA tiden!! För försöka hitta den på nån skiva som jag kan spela upp för han, för börjar bli så trött på att sjunga den 512 gånger om dagen!!

Nä, nu ska jag krypa till kojs. E ju en dag imorgon också!

GOD NATT!!


8/3-08 Andra Chansen

Hej hej!

Idag var det Melodifestivalen - Andra chansen. I första duellen var det E-type & the poodles mot Sibel, gillade båda på olika sätt, men blev glad att Sibel gick vidare. Andra duellen var jättejobbigt!!! Ola mot Caracola!! Gillar verkligen båda dom låtarna, Ola gick vidare och den låten e nog kanske snäppet bättre ändå. I tredje duellen kom största chocken och skrällen. Nordman vann över Carola Häggkvist & Andreas Johnsson. Det trodde man ju verkligen inte! Men var kul att se Carolas min! Som en fågelholk haha haha! Synd om Andreas dock. Och i sista duellen Thérèse Andersson mot Suzzie Tapper gick Suzzie vidare. Hennes låt e underbar!!
I semin slog i alla fall Sibel ut Ola =(      och Nordman slog ut även Suzzie Tapper. Det var lite oväntat!! Jaja, nu väntar jag med spänning på stor-finalen om en vecka. Det e många bra låtar som är i final så blir spännande, men känns som bidraget som har mest klass ändå är Charlotte Perelli, men vi får vänta och sen!

Det var en liten rapport från melodifestivalen!

Tack och hej leverpastej!

4/3-08 Klockren...



http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20

Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

3/3-08 en hel vecka sen sist...

Hallå hallå!!

Var visst en hel vecka sen jag uppdaterade här.,... har varit lite mycket...
Men nu ska vi se då... Vad hände förra vecka då?? hm.....

Tisdag: Eldade massa skräp från angelicas lägenhet.
Onsdag: Städade förrådet på kontoret, var hos Carola, sen var jag hos mamma en sväng. På kvällen var Lola här.
Torsdag: Hjälpte Angelica packa massa saker inför flytten. Anders var här och hämtade Hugo. Jag, Angelica,Teddy & Carola körde ut en säng till Jessica. Jag körde med släpkärra för första gången! Det gick bra. Sen var jag och Carola ute och åkte en sväng, sen var jag hos angelica.
Fredag: Körde lådor och småsaker till angelicas nya lägenhet hela dagen. Klockan 19.00 fick vi låna en stor skåpbil så då blev det till att köra möbler. Det var jag, angelica, Charlott & Carola som bar. Fick då flyttat alltihop.
Lördag: Var hos mamma. Sen åkte jag och Angelica till Jessica och tittade på Melodifestivalen deltävling 4. Linda Bengtzing & Charlotte Perelli gick vidare till Globen och Nordman och Sibel till andra chansen. Sen var vi ute och åkte på Ed och tittade på alla fulla folk =)
Söndag: Målade vardagsrummet i Angelicas gamla lägenhet, för Teddy hade målat med kritor på tapeten. Det var jag, Angelica och Martina, vi jobbade på bra och målade två omgångar rätt efter varandra. Senare på eftermiddagen kom Anders med Hugo. Jag och Hugo åkte bort till mamma och spenderade kvällen där.

Så, det var förra veckan det.

Idag har Hugo varit hos tandsköterskan för första gången. Det var mest för att han skulle vänja sig vid stället, hon gjorde inte så mycket, räknade hans tänder (16 st) och så fick hugo provåka tandläkarstolen. Hugo fick en gul tandborste och en tandspegel också.

Efter tandläkarbesöket åkte vi hem och gjorde lunch, då kom carola ner och lånade duschen. Uppe hos henne var det en grannes varmvattensberedare som hade gått sönder så det var vatten överallt i dennes lägenhet, så dom hade blivit tvungna att stänga av vattnet i hela det huset.

Vi åkte sen till Therese på kaffe. Sen åkte jag till angelica och satte upp en lampa och slappade lite.


Det var allt från min del av Ed.

Kram och godnatt!


RSS 2.0