Givande blogg....NOT

Idag har jag inte gjort mycket. Först jobbat, sen handlat en sväng på konusm, sen jag jag bort till mamma och pappa för att ta in posten, vattna blommor och mata fåglar. Sen kom Carola hit och underhöll mig resten av kvällen.

Har kommit in i en dålig fas; är helt pigg på kvällarna och är supermegadundertrött när klockan ringer tidigt på mornarna. Men kan ha med att göra att det varit fullmåne i förrgår och igår, då kan man sova sämre. Men känner mig inte trött ikväll heller... Hatar verkligen att gå upp på morgonen, jag hade nog passat att jobba natt nånstans... Men skulle ju aldrig funka, finns inget nattdagis här ju!

Jag känner att jag egentligen inte har något att blogg om, så kan lika gärna lägga ner för ikväll.

Sov gott.

Bye Bye äppelpaj

Bada bada bada

Tjo!

Idag har jag varit och badat på vattenpalatset i vänersborg med Anders, Hugo, Charlott, Regina, Filippa, Teddy, Alex, Moa och Mattias. Det var riktigt kul! Och Hugo verkade trivas som fisken i vattnet! Han är en liten badanka =)
Efter badet så smakade en hamburgare på Max riktigt gott!!

Det var allt jag hade just nu.
Sov gott!



Väntar...

...på att få mitt internet!! Nu har jag varit uppe och snott systers mobila bredband. Telia sa i fredags att det skulle ta ungefär 8 arbetsdagar att flytta bredbandet, så räknar med att ha det i början på nästa vecka.  Har i alla fall efter tusen om och men fått flyttat mitt telefonabonnemang hit, så nu fungerar det i alla fall.

I helgen fyllde jag år. På fredagen bjöd Angelica mig på superfin middag! Det blev potatisgratäng med baconinlindad fläskfile! supergott! och till efterrätt hade hon bakat päronpaj. mums mums. Hon är för bra på att laga mat den där Angelica!
På lördag hade jag fest hemma. Sen blev det en sväng till hotellets Bond afton, skoj skoj =)

Mer har jag inte att skriva nu.

Ajööööö korv me brööööö


RSS 2.0