26/6-08 Sex and the city

Hej hopp!!

Idag var jag och Carola på bio, på "Sex and the city". Den var riktigt bra. Ville bara gråta vissa stunder och vissa andra ville jag bara skratta! Men man får ju behärska sig lite när man inte e hemma... Men kan säga att om jag hade sett filmen hemma i soffan istället då hade jag gråtit floder både av skratt och sorg.
Rekommenderar alla tjejer att gå och se den! 





23/6-08 at home-support

Hej!

Idag har jag jobbat 11-20. Det var gott med sovmorgon, men var lite trögt när alla gick hem vid 17.00 att jag skulle sitta kvar tre timmar till själv. Men det gick allt bra, det var fasligt lugnt i telefonen, men fick lite case som skulle uppdateras istället så hade allt att göra ändå.
Så det kan jag tänka mig att göra fler gånger. Fick en lista av min supervisior med lediga tider så ska nog roffa åt mig ett par. Det fanns en del tider i dom veckorna när hugo ändå ska vara hos far sin, så ska nog passa på då. Idag fick ju mamma hämta han på dagis klockan 17 och så fick han va där tills jag slutade.

Annars är allt som vanligt. Ingen mer sommarvärme verkar vi få. Bara regn vareviga dag. Tror inte det har gått en dag utan åtminstone lite regn på typ två veckor nu. Det e för jädra tråkigt. Men bara värmen och solen kommer tillbaka lagom till min semester vecka 28-29 så e jag nöjd. =)

Nu ska nog jag ta natten för idag, är ju en dag i morgon också!

Go natt!

22/-08 Midsommarhelg

Hej hej!

Nu vart midsommar helgen över.
På fredagen var jag chaufför åt Angelica,Daniel, Ämma och Therese. Vi vart först en sväng hos Göran på fest och sen ner till Charlotte och Johan. När vi var där ringde min syster och var sjuk och ville jag skulle hämta henne i Nössemark. Så det åkte jag upp och gjorde. Ämma och Therese följde också med. Det var snällt så jag slapp köra den tråkiga vägen upp själv. Så körde jag hem Sara och Micke och vi andra åkte och hämta Angelica och Daniel och drog till Grebbestad. Vi var ju inte där nere förrän typ halv 2 så sent som vi kom iväg så! Men Angelica fick sig sin langos som hon hade pratat om hela kvällen =) och vi andra käkade mat från kiosken.
Va hemma igen vid halv 4 typ och då dråsade jag i säng med en gång och stenslocknade och sov ända till typ kvart över 12 på lördagen. Hade ju jobbat hela dagen också så var gott mör.

Nu väker regnet ner här utanför!! Tror det regnar som aldrig förr!!

Imorgon ska jag jobba 11-20. Ska bli lite gott med sovmorgon faktiskt! Mor min ska hämta hugo på dagis kl17 så hämtar jag honom hos henne när jag slutar.

Nu ska jag krypa ner under täcket och somna till regnet.

Godnatt!

12/6-08 På jobb

Hejsan!!

Nu sitter jag på jobbet, ringer inte så mycket idag. Jag har ju norsk tangentbord så kommer bli norska tecken før ø och æ i det hær inlægget, men jag orkar inte krångla.
Var længe sen jag skrev nu, men finns inte mycket att berætta heller...
Det ær somrigt ute. Har redan badat tre gånger ute i år. Två gånger i poolen hos mamma (24 grader) och en gång i havet i strømstad. Dær vet jag inte hur många grader det var, men det var badtemperatur.
Jag var i stugan i strømstad i helgen. Handlade en del bra grejer på nordby och svinesund.  Bland annat en ny bilstol till hugo. Men han var lite før kort før den, kunde jættelætt ta av sig bæltet. Ska komma på en bra løsning till det nån dag. Så så længe lånar han kompis Teddys stol. Har ju æven kvar hans gamla, ska nog sætta in den igen så længe. Den går att ha framåtvænt i baksætet också, ska bara hitta manualen før att se hur det monteras.

Nu ska jag gøra ett service call.

Hej så længe!

RSS 2.0