Dop

Idag har jag varit på dop för lilla Nova. Hon var så duktig och sa inte ett ljud i kyrkan. God smörgåstårta fick man sen också, och jag syndade med en liten bit tårta...

Sen åkte jag och hämtade Hugo som varit hos Anders sen i onsdag. Vi tog oss en sväng till Angelica när vi kom till Ed för Hugo tjatade hela vägen från Högsäter till Ed om att han ville leka med Teddy.

Nu får det bli en film, får se om det blir "Alice i underlandet" eller "Veronika bestämde sig för att dö".

Bye Bye äppelpaj

Fredag

Då vart det fredag igen, veckorna springer iväg.
Idag har jag jobbat och sen inte gjort ett skit. Jo, jag tränade på crosstrainern med vikter på handlederna och kände mig mycket duktig! Det jobbas för fullt inför Beach 2010!
Men suck va godis sugen jag har varit idag!! Men har allt stått emot =)

I onsdags åkte Hugo till far sin, ska vara där till söndag. Gott att vara lite barnledig på veckan, det är ju alltid ett sånt fasligt krig här varenda morgon. Hugo är ju morgontröttare än vad jag är, och det vill inte säga lite! Så det var gott att få två lugna mornar innan jobbet för en gång skull.

Nä, nu ska jag ta bädden!

Natti!

Läääääääääääääänge sen!

Hej!

Jag har verkligen blivit en dålig bloggare.... 
Har nästan helt glömt bort att jag överhuvudtaget har en blogg. Ska försöka skärpa till mig.

Idag har jag jobbat, sen gått varvet runt sjön sen varit hos mor en sväng. Nu har jag parkerat i soffan men ska strax lägga Hugo, sen blir det en film som vi lånade av mamma.

På jobbet har vi en tävling denna månaden och nästa, och tre vinner och får välja mellan tre olika spelkonsoller, så denna perioden ska jag lägga manken till mer än vanligt, för ett PS3 vill jag ha =)

Nä, nu får jag ta tag i nattningen.

Adjö - korv med bröd

RSS 2.0