28/12-08 Guitar hero

tjena!


Sitter och tittar när sara, mikael och marcus lirar guitar hero. Det är superkul! Marcus på gitarr, Mikael på trummor och Sara på sång! Haha =) Just nu spelar dom, Livin´ on a prayer och sara tror att hon är idol-material =) Bilder kommer att publiceras snart!
Jag fick erbjudande om att stå i doa-kören, men jag avstod.....! Och Hugo agerar nån sorts bakgrundsdansare eller nåt....
Ni skulle hört förut, då körde dom La bamba, haha, saras spanska var så där....!


Idag har jag annars gått runt sjön med Charlott, Hugo och Teddy. Vi tog en paus vid terassparken och matade fåglarna och lekte i lekparken.
Sen har jag mest hängt hos Angelica och sen hemma. Tog ett varmt bad också, det var härligt!

Nu får jag fortsätta att skratta åt popstjärnorna här.

Adjö, korv med brö!




17/12-08

hej!

 Var visst ett tag sen det blev ett inlägg här! Men dom spärrade ju bloggskrivandet på jobbet lika fort som dom öppnade det! Och hemma har fortfarande inte bredbandet kommit in i huset!! jävla crap! Men idag har jag varit uppe och snikit til mig systers dator, som hon har mobilt bredband på. Så får väl passa på att få iväg ett in lägg då.

Men inte för att det händer så mycket egentligen. Inget som jag vill blogga om i alla fall!! =)
Hade en ganska bra helg i alla fall, fick ur mig en del saker som jag ville ha sagt och så. Men blev inte mycket klokare för det men.... gillar raka svar ju.

Idag har mor och far varit här, och sen kom Carola och tjata en sväng också.

Imorgon åker Hugo till sin far, det är hans helg. kommer sakna min lille gubbe, men gott att komma ifrån varandra en stund också. Han är ganska så trotsig mot mor sin nu för tiden, och det tar mycket kraft från mig...

Så jobbar jag bara två dagar till, sen semester i 2 veckor! ska bli gott!!!

Det var allt jag hade på hjärtat så långt!

Adjö korv med brö!

RSS 2.0