5/8-08 Sjuk

Hej!

Jag känner mig helt vissen....
Igår så hade jag värsta huvudvärken så tog en citodon hemma hos mor och far och efter nån timme fick jag kramper i magen och blev helt kallsvettig. Blev i alla fall bättre efter att ha vilat en stund, men idag på jobbet blev jag likadan så vid 10 fick jag gå hem. Då låg jag hopkurrad i soffan i flera timmar och till slut släppte magontet men huvudet värker nu istället och känns helt tungt... Kallsvettnings-attacker kommer och går hela tiden också.
Så får allt bli hemma imorgon också, klarar inte av att sitta där och vara trevlig i telefon när det bara krampar och snurrar i huvudet...
Hugo verkar va lite dålig han också. Han har varit kass i magen och allmänt slö idag... Vi har väl äkt på nån magsjuka eller nåt....

Annars är det inte mycket nytt.... Vi firade Anna-Lenas 30-års dag i lördags, ett antal månader för sent, men bättre sent än aldrig. Den firades med att jag, A-l och Carola grillade här hos mig och sen drack några cider. Sen hände det inte så mycket mer.

Det är cirkus här i Ed på lördag. Hade en fundering på att ta med hugo på det. Han skulle säkert tycka det var kul, om man kan få han att sitta still så länge... =)
Får se lite vad det kostar och så först.

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och se om det är nåt på tv.

Adjö - korv i brö´

Hugo och Teddy i Bengtsfors lekpark

Coola killar =)


RSS 2.0