25/10-08 Flyttlådor överallt



Ja, hela lägenheten är nerpackad i flyttlådor. Endast nödvändigaste besticken, leksakerna, kläderna och hygienartiklarna kvar.
På tisdag får man börja flytt in i den nya lägenheten. Besiktningen är då, och fram tills dess måste det stå tomt i den.
Så blir nog till att flytta lite varje kväll efter jobbet, och sen flyttstäda denna lägenheten till helgen. Nyckeln ska lämnas nästa måndag.

Nu har jag och Hugo nyss kommit in från en promenad i blåsten. Vi gick bort till Shell och köpte lördagsgodis till Hugo. Så nu sitter han på sin pall och tittar på "bompa-bompa" (bolibompa) och snaskar på sina sega råttor som han valde själv.
Ska snart slänga mig i soffan jag med. Får väl stå ut med hans barnprogram en stund till. Men klockan 20.00 får han inte titta längre för då ska jag se Dansbandskampen och mina bästigaste Scotts!!

Ha de!

21/10 Ögoninflammation - igen

Tjenis

Nu var det visst ett tag sen sist igen... Men har inte hänt så mycket, packar mest hela tiden inför flytten nästa vecka. Det är inte klokt va mycket saker man har överallt.... Jag har packat säkert femton lådor men det syns ju knappt....!! ORKA!
Men ska bli så skönt när flytten är klar! Längtar till min nya lägenhet!

På jobbet rullar det på också. Har flyttat över till en annan supportlina nu, och än så länge går det fint.

Men imorgon måste jag ta ut VAB. Hugo åkte på ögoninflammation igen i helgen. Men mor min var snäll och tog han i måndags och idag har Anders haft han.
Dom hade varit hos läkaren idag och fått  ögondroppar som ska tas morgon och kväll, så hoppas han blir bra snart.

I helgen var jag i stugan i strömstad. Det var gott att komma hemifrån lite. Det ser ju ut som ett bombnedslad med alla lådor och skit överallt.  Va ute på Nordby en sväng och fick mig en ny väska och lite grejer från rusta.

Nä, nu ska jag kolla desperate housewives

Ha de!


6/10 Hugo två år snart!!

Hej!

För exakt två år sen låg jag på förlossningen nu!
Blev inskrivna vid 21.00 tiden...
Låg länge och tog såna där kurvor, märkte att Hugos hjärtljud gick ner mycket i värkarna och rätt snart togs beslutet att han skulle tas ut med akut kejsarsnitt. Klockan 02.39 kom han ut.

Kommer så väl ihåg hela kvällen, känns inte som två år redan gått! Jösses vad det springer iväg!!

Imorgon är det kalas för lillkillen för min mormor, farmor, morbror och föräldrar. Sara kunde tyvärr inte vara med för hon skulle jobba på kvällen imorgon. Så Hugo fick present av henne och Micke idag. Han fick 2 Teletubbies-filmer, och blev så glad! Hugo ÄLSKAR teletubbies, han kan titta på det i flera timmar om han fick!

Börjar närma sig flytt också! Äntligen!! Kan inte fort nog komma härifrån känner jag!!!
Ska bli underbart med större lägenhet, och att den är helt ny och inredd helt med mina egna val är super!!!
Alla tapeter är uppe nu och köket inne var sista statusen jag fått på den. Är en del golv och VVS kvar.
Men puh för att packa allt!!! Men men,  det är det värt!!!

Nu ska jag ta sängen tror jag. Var helt trött i morse så får försöka somna lite tidigare idag =)


Natti!!


RSS 2.0