23/5-08 Brännsblåsor...

Hej!

Ja, hugo brände sig ju i måndags på en platta på spisen. Var då på jouren och la om, men när han var på dagis på tisdagen så ringde dom till mig och sa att han hade dragit av förbandet. fick åka och hämta honom och åka ner till Edsgärdet så dom fick lägga om igen. Igår så hade han tagit av förbandet på ena fingret när jag hämtade honom, såg då att den blåsan som varit där var läkt, så tänkte att det borde gå att ta av hela förbandet, så det gjorde jag. Alla blåsorna hade läkt utom den stora mitt i handen och på ett finger. Men dom såg rätt tjocka ut så trodde dom skulle klara sig, men vid 10 idag ringde dom från dagis, då hade det gått hål på en blåsa, så fick åka och hämta honom. Ringde Edsgärdet som sa att jag bara kunde sätta ett textilplåster på. Så det har jag gjort, men vi stannade ändå kvar hemma resten av dagen.

Sen så lämnade jag Hugo hos mamma så åkte jag, Angelica, Martina  Jessica till Uddevalla och åt kinesmat. Det var allt gott.
När jag kom och skulle hämta Hugo så hade han somnat, men gick att köra hem och bära in han och lägga han här. Men mamma sa att han hade börjat vara mycket i ögat. Fuck om han åkt på ögoninfektion igen....ORKA! Får se hur det ser ut till morran, varar det lika mycket får det väl bli en tur till jouren igen. Hoppas verkligen han är bra tills måndag i så fall. Har blivit mycket VAB det sista.

Nu ska jag se slutet på kill bill på 1:an, sen blir det väl sängen!

Godnatt!!

19/5-08 Hugo bränt sig!!

Hejsan svejsan!!

Idag när jag och hugo skulle laga mat stod hugo som vanligt och masade vid spisen, han vill alltid röra runt i maten. Men helt plötsligt gör han nåt han aldrig gjort, han drar bort kastrullen från plattan och lägger handen där!! Fick massa brännmärken och skrek som bara den! Tvingade han att hålla handen under kallt vatten i ungefär 30 minuter, några av märkena gick bort men var fortfarande kvar vita märken som började bli till blåsor på varje fingertopp och en stor i handflatan. Ringde sjukvårdsupplysningen som sa att jag skulle ge han alvedon och ringa jouren i bäckefors. Så ringde hit mamma och ringde jouren, fick komma ner med en gång. Så jag och  mamma åkte dit med han. Där fick han bedövningssalva och förband om hela handen, så den ser ut som värsta paketet nu! Och hugo bara skrek och skrek och skrek.  Men sen på väg hem igen lugnade han sig och sen somnade han. Och det gick bra att ta in och lägga han här. så han sover än och kommer sova tíll imorgon helt säkert. Han var väl helt utmattad efter att ha gråtit så länge. stackarn...

9/5-08 JAG VET!

Ja, jag vet, jag e föööööör dålig på att skriva i min blogg! Men finns ändå inte mycket att skriva om. 
  
Idag har jag semester från jobbet, dagis hade stängningsdag så jag tog ledigt och e hemma med min lille kille. Han sover middag just nu, har sovit i en och en halvtimme. Ser helt utslagen ut, ligger i min säng och det är ben och armar åt alla håll =)
  
Idag ska jag träffa min lilla Jenny! Henne är det inte ofta man ser nu för tiden! Hon bor alldeles för långt bort! Vi ska ta en fika och tjata. Det finns mycket att tjata om när man inte ses så ofta!
Och sen ikväll ska jag nog bort och grilla med min mor och far.Gott!!

Är så härligt väder idag!! I solväggen på min altan visar termometern 31 grader!! Fortsätter det så här kan man ju snart bada! Mitt bästigaste!!

På måndag är det röd dag i norge, annandag pingst, så då är man ledig. Gott att det blir så lång helg, fred-lörd-sönd-månd!!! Imorgon ska Hugo nog åka till sin far. Det är ju hans helg hela den här helgen egentligen, men han hade han förra helgen då han var långledig, så vill gärna ha min lille skrutt hemma en helgkväll åtminstone!

Nä, nu ska jag försöka fortsätta med röjningen i hallen jag påbörjade för en stund sen.
Adjö, korv i brö´ 

RSS 2.0