22/9-08 Åker snart hem

Hej!

Om ungefär tre timmar (21.45) går bussen till flygplatsen, och klockan 00.25 går flygplanet hem. Kommer att komma hem mitt i natten, och sen ha två timmars bilfärd innan man kommer hem till vackra Ed igen. Beräknar vara hemma vid 6 imorgon morgon ungefär. Hoppas hugo är barmhärtig och låter mig sova åtminstone några timmar då =)

annars sammanfattar jag cypern-vistelsen som helt underbar. Varmt väder, skön vattentemperatur, kul shopping och god mat.
Men visst ska det blir skönt att komma hem också. Få duscha i en riktig dusch (vattnet här är lite skumt och det finns inget som helst tryck i duschen här) och sova i sin egna säng.

Nu får jag gå och hjälpa min mor, som för övrig fyller 50 år idag!!!!!!!!, med att jaga Hugo runt runt i receptionen!

Hej svejs!

19/9-08 På cypern!

Hej!!

Nu är man nere i värmen på cypern! Kom hit i måndags sent på kvällen.
Flygresan gick bra, trots en del turbulens. Men Hugo satt lugnt och still och tittade på Teletubbies på den bärbara DVD-spelaren!
När vi kom ner var det fruktansvärt varmt! Och vi hörde många som sa att det var den varmaste kvällen på länge.
Annars har det legat på 33-35 grader i skuggan. Fast idag har det blåst en del, det har varit ganska skönt faktiskt.
Vi badar mycket, hotellet har flera pooler, och det är nära till stranden också, så har varit i medelhavet också! Det var varmt i vattnet, men oj så salt!

Lägenheten är jättefin. Jag och hugo bor i en "barn-lägenhet", så det finns allt som ett litet barn behöver, så som spjälsäng, matstol, pall, barnlås på alla skåp. Och ACn på rummet är guld värd!

Man betalar 2 euro för en halvtimme på internet här, så får sluta blogga nu så jag hinner se min mail och lite sånt också!

Hej svejs!


14/9 Cypern!

Hej!

Va visst över en månad sen jag skrev nu.... oups...

Imorgon åker jag i alla fall till Cypern! Jiiihuuu! Jag, Hugo, mamma, pappa, sara och Mikael ska åka. Det ska bli jättekul! Men börjar bli nervös för hur min son kommer bete sig på både flygplats och flygplan....
Men men, vi tar det som det kommer! Ska försöka få packat snart, är så rädd att man glömmer nåt viktigt...

Nu ska jag städa!

hej svejs!

RSS 2.0